Gå direkt till innehåll
WW ViktVäktarna har för tolfte året i rad blivit utnämnda till bästa viktminskningsprogram.
WW ViktVäktarna har för tolfte året i rad blivit utnämnda till bästa viktminskningsprogram.

Pressmeddelande -

WW ViktVäktarna utnämnda till bästa viktminskningsprogrammet för tolfte året i rad

WW ViktVäktarna, det globala hälsoföretaget som även är världsledande inom viktminskning, har återigen av hälsoexperter blivit utnämnda till 2021 års bästa viktminskningsmetod av U.S. News & World Report. WW ViktVäktarna behåller förstaplatsen för “Bästa metod för viktminskning” samt “Bästa kostprogram” för tolfte året i rad sedan rankingen introducerades första gången 2010. Dessa topplaceringar återspeglar det kliniska studier visat när det gäller programmets effektivitet för hållbar viktminskning.

WW ViktVäktarna fick dessutom höga betyg i kategorierna "Bästa kostprogram totalt sett", "Lättaste metoden att följa", "Bästa metod för hälsosam kost" och "Bästa kostprogram för snabb viktminskning."

"Denna utmärkelsen är ett bevis på vårt huvudsakliga fokus: Att hjälpa människor att utveckla hälsosamma vanor, genom en metod som är baserad på vetenskap", säger Gary Foster, PhD, Chief Scientific Officer, WW. "Som en del av detta engagemang, utvecklar vi ständigt vår kliniska forskning och förnyar vårt program baserat på konsumenternas behov och den senaste vetenskapen om närings- och beteendeförändringar. På så sätt kan vi möta människor där de befinner sig i sin hälsoresa och erbjuda vetenskapsbaserade verktyg och tekniker."

Nytt personligt anpassat program
I november 2021 lanserade WW ViktVäktarna sitt nya program PersonligaPoints™ som gör det ännu enklare för medlemmarna att gå ner i vikt och nå sina hälsomål med en unik plan baserad på individen. Detta är WW ViktVäktarnas mest avancerade algoritm någonsin där ingen plan är den andra lik och medlemmarna får möjlighet att addera Points® genom hälsosamma vanor som att motionera, dricka vatten och äta icke-stärkelserika grönsaker. Programmet har visat sig ge kliniskt signifikant viktminskning, minskad hunger och sug, ökad fysisk aktivitet och generellt ge medlemmen fler hälsosamma vanor på lång sikt.

Om undersökningen
U.S. News & World Reports panel av hälsoexperter består av nutritionister, läkare och andra specialister inom områden som diabetes, hjärt- kärlsjukdom, beteende och viktminskning. Läs mer om Best Diets 2021 här.

Ämnen

Kategorier


WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

Kontakter

Jenny Holmstedt

Presskontakt Marketing & Commercial Director 0704 663 808

Om ViktVäktarna

ViktVäktarna, internationellt kallat WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö
Sweden