Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

ViktVäktarnas metod dokumenterat effektiv för Shirley Clamp

Med anledning av aftonbladet.se:s artikel idag vill vi förtydliga att Shirley Clamp sedan mitten av augusti 2012 har följt ViktVäktarnas metod. När Shirley började synas i reklamfilmer i slutet av december 2012 hade hon nått sin målvikt.

Shirley Clamp har från det första inledande mötet med ViktVäktarna samt i flera intervjuer varit helt öppen med att hon under årens lopp använt sig av många olika bantningsmetoder. Hon har även berättat att trots att hon lyckats gå ner i vikt vid flera tillfällen, hade hon inte hittat en långsiktig och hållbar metod. Det hittade hon dock hos ViktVäktarna och därför tackade hon ja till ett samarbete som innebar att hon blev vår officiella talesperson först fr om årsskiftet 2012-2013.

- Det är först med ViktVäktarna som jag lärde mig äta rätt, och därför åtog jag mig med stolthet uppdraget att vara deras ansikte utåt och rekommendera en metod som faktiskt håller i längden. Jag vill inte prata i antal kilon eftersom det är så olika för olika människor. Men jag avslöjar gärna att jag sedan augusti har gått ner två klädstorlekar med ViktVäktarna, säger Shirley Clamp.

Ulrika Ennen, marknadsdirektör på ViktVäktarna i Sverige berättar att Shirley Clamps viktminskning med ViktVäktarna är dokumenterad.

- Vi anser inte det vara vår sak att uttala oss om vad Shirley gjort innan vårt samarbete startade men kan bekräfta att hon följt programmet och gått ner i vikt med vårt kostprogram, säger Ulrika Ennen, marknadsdirektör på ViktVäktarna i Sverige.

Vid ett pressutskick den 18/12 2012 berättade ViktVäktarna om det nya samarbetet. I samband med detta inhandlades en bild från en extern bildbank.

- Tyvärr skedde ett misstag och den bilden är från sommaren 2011 och inte från 2012. Bilden har dock aldrig använts i något reklamsyfte eller mot våra medlemmar. När media i sina artiklar illustrerat med före-bilder är det de som valt bild, säger Ulrika.

- Vi är stolta över Shirleys resa tillsammans med oss, och att hon vill hjälpa oss att inspirera fler. Vi har fullt förtroende för henne och vårt samarbete, avslutar Ulrika Ennen

Kontakt:

Ulrika Ennen, Marknadsdirektör på ViktVäktarna, ulrika.ennen@viktvaktarna.se, 0733 64 15 74.

Ämnen

Taggar


WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö