Gå direkt till innehåll
ViktVäktarna motiverar morgontrötta till en hälsosam höst

Pressmeddelande -

ViktVäktarna motiverar morgontrötta till en hälsosam höst

September betyder tillbaka till vardagen. För många ersätts semester och lata dagar med träning och lunchlådor. En del tar tillfället i akt att inte bara gå tillbaka till sina gamla vanor utan också göra dem mer hälsosamma. 

– Hösten är den vanligaste tiden på året att börja med nya vanor, säger Ulrika Ennen på ViktVäktarna. Man är utvilad sedan semestern, har haft tid och tänka och är sugen på något nytt. Hälsosammare rutiner står högt på mångas agenda när höstens vardagspussel ska läggas.

Boken Gör livet lättare med ViktVäktarna: maten, motionen, motivationen, lanserades efter sommaren och har fokus på helhetshälsa. Boken innehåller 160 nya och lättlagade recept över dagens alla mål och visar vad som behövs för en hållbar viktminskning.

Den 30 augusti kommer ett begränsat antal av boken att delas ut till morgontrötta pendlare och förbipasserade vid Slussen i Stockholm, Brunnsparken i Göteborg, och vid Triangeln i Malmö från klockan 06:00.

– Vi vill fånga folk mitt i vardagen när de kanske är som minst fokuserade på hälsa, för att visa att det är de små besluten i vardagen som skapar en hälsosam livsstil. Gör livet lättare fokuserar på just detta och fungerar förhoppningsvis som den där extra knuffen i rätt riktning för att ta tag i sina höstrutiner, avslutar Ulrika Ennen.

För mer information om eventet se ViktVäktarnas Facebooksida, http://www.facebook.com/viktvaktarna.

För mer information kontakta:
Ulrika Ennen, Marknadsdirektör i Norden
Mobile: 0733-641574, email: ulrika.ennen@viktvaktarna.se

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö