Gå direkt till innehåll
Lee Sernehov valde bort operation!

Pressmeddelande -

Lee Sernehov valde bort operation!

I november 2009 var Lee Sernehov på genomgång för magsäcksoperation. Operationen skulle genomföras i april 2010. Han hade just blivit pappa och bar på 50 kilos övervikt. Ett krav från läkarna var att Lee skulle gå ner tio kilo innan operationen. Idag är Lee 40 kilo lättare utan operation.

På nyårsafton 2009 skrev Lee in sig hos ViktVäktarna i Lomma. Från den dagen har kilona rasat och minus tio kilo blev minus fyrtio kilo. Lee är själv förvånad över hur enkelt det har gått att gå ner.
– Det var oerhört skönt att slippa operationen. Det skulle bli ett väldigt begränsat liv att aldrig mer få äta normala portioner, säger han.

Numera är det Lee som lagar familjens mat. Att dottern Ella får näringsrik, hemlagad mat är en stor bonus. Dessutom har matkontot blivit mycket billigare.
 – Jag tycker det är kul att laga mat. Det var ren slöhet som gjorde mig stor. Tidigare åt vi hämtmat 4-5 gånger i veckan, säger han.

För att ha total koll på vad han stoppar i sig använder han ViktVäktarnas hemsida där han varje morgon knappar in dagens frukost och lunch.
– Jag kan äta vad jag vill, det gäller bara att välja rätt råvaror. Jag är förvånad över hur mycket jag får äta. Internet är en jättebra hjälp, säger han.

Vad är ditt bästa tips för att minska i vikt?
Lee motionerar regelbundet. Minst en timme är han ute och går, 3-6 gånger i veckan. Hans bästa tips stavas planering.
– Köp hem bra mat, ät regelbundet, ha med dig frukt, bli aldrig jättehungrig. Och om du ändå skulle synda, börja om dagen efter!


Kontakt:
Namn & telefon:
Lee Sernehov tfn: 040-28 26 52
Familj: Gift, ettårig dotter.
Startvikt: 128,7 kg
Viktminskning: 40 kilo

Ämnen


WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö