Gå direkt till innehåll
Hemligt samarbete avslöjas: Shirley Clamp har förnyat sig själv med hjälp av ViktVäktarna

Pressmeddelande -

Hemligt samarbete avslöjas: Shirley Clamp har förnyat sig själv med hjälp av ViktVäktarna

Nu kan vi avslöja höstens hemliga samarbete mellan Shirley Clamp och ViktVäktarna. Efter jul börjar TV-reklam med Shirley att sändas i hela landet och visar en smalare och förnyad Shirley Clamp som under 2013 kommer att vara ViktVäktarnas nya talesperson. 

Shirley Clamp fyller 40 under 2013 och har tagit tag i sig själv – och sin vikt. Med hjälp av ViktVäktarna har hon nått sin målvikt under hösten.

– Det jag gillar med ViktVäktarna är att det inte handlar om att banta, att det inte är en diet. Jag äter fortfarande fantastiskt god mat och jag blir alltid mätt. Och för mig kändes det som ett vettigt alternativ istället för att haka på en diet som jag inte kunde fullfölja.

För Shirley Clamp handlar det om mer än bara viktminskning.

– Det har varit en resa som har gett mig så mycket mer än bara en ny kropp och ny energi, säger Shirley. Jag orkar mer och vågar mer.

– Det har bland annat gett mig självförtroende nog att prova på nya banor även musikaliskt, avslöjar Shirley Clamp som i januari blir aktuell med en ny singel.

– Jag sjunger på engelska och har fått samarbeta med stjärnproducenterna Holter/ Erixson.

Shirley Clamp syns från och med den 27/12 och under hela januari och februari i en omfattande reklamkampanj. I reklamfilm och radio sjunger hon en cover på James Browns klassiker ”I Got You (I Feel Good...)”.

– Att få lov att spela in en sådan klassik låt och samtidigt förmedla hur jag mår var riktigt roligt. Kan jag inspirera andra att ta tag i sitt liv och älska sitt liv så gör jag det gärna.

Kontakt:

Ulrika Ennen, Marknadsdirektör på ViktVäktarna, ulrika.ennen@viktvaktarna.se, 0733 64 15 74.

Johanna Boström Stone, Shirley Clamps presskontakt på Lionheart Music Group, johanna.bostrom.stone@lionheartmusicgroup.se, 0706 40 85 04


Ämnen

TaggarRelaterat material

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö