Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

8 till final i Årets ViktVäktare

 

Pressmeddelande den 20 september 2010

Tätstriden i Årets ViktVäktare är nu i full gång. Av de tjugo tävlande har sju kvinnor och en man från olika delar av landet nu röstats fram av svenska folket. Den 27 september utses Årets ViktVäktare 2010. Vinnaren blir den som svenska folket tillsammans med en jury bedömer har fått störst hälsovinster och som förändrat sin livsstil på ett positivt sätt.

 

- Det känns jättebra, jag är både förväntansfull och nervös, många fjärilar i magen… Att bara att ha blivigt uttagen till tävlingen var en vinst för mig! Det fick mig att inse att det jag hade presterat var något att vara stolt över, säger en av finalisterna, Michaela Skagerling från Vendelsö.

Laila Bagge Whalgren, juryproffs, har för andra året i rad följt tävlingen som jurymedlem.
- Det som fascinerar mig är att det finns så oerhört många människor som når sina mål. Jag tror alla som är med i Årets ViktVäktare fungerar som enorma inspiratörer inte bara här utan även inom andra områden som de verkar. Det är häftigt att se. Det kommer att bli tufft att välja ut en vinnare, säger hon.

Läs om finalisterna på  www.aretsviktvaktare.se

Alla är vinnare
20 deltagare var med och tävlade från början. Idag återstår åtta finalister.
- Alla är vinnare, att ändra sin livsstil och nå målvikt på det sätt som dessa kandidater har gjort är en prestation att vara riktigt stolt över. Vi ser också väldigt ofta att en förändring inom ett område i ens liv leder till många andra positiva förändringar, säger Karin Nileskog kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna.

Om tävlingen:
Svenska folkets röster tillsammans med juryns bedömning kommer att avgöra vem som blir Årets ViktVäktare 2010. Juryn består av Laila Bagge Wahlgren, programledare, låtskrivare och artist. Christian Johnson, Årets ViktVäktare 2006. Liselotte Stålberg, chefredaktör på MåBra och Karin Nileskog, kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna.

Mellan den 20 – 26 september kan man rösta på de åtta finalisterna. Årets ViktVäktare koras den 27 september och presenteras på www.aretsviktvaktare.se. Vinnaren får en resa för två till New York.  

8 finalister i ÅretsViktVäktare:

Södra Sverige
Jenny Hellfalk, Malmö, hem ring hem kvällstid före 21.00, tel:040-91 28 98.
Linda Balkebo-Corte, Löberöd, mob: 0703-279772

Västra Sverige
Lotta Larsson, Halmstad, mob: 070-9944079
Anette Eliasson, Göteborg, mob: 0706-570470

Mellersta Sverige
Marie Bäcklin, Katrineholm, mob: 070-4611342
Håkan Söderman, Fjugesta, mob: 0585-81348, 0585-12252

Stockholm & norra Sverige
Ida Engström, Borlänge, mob: 070-2764494
Michaela Skagerling, Vendelsö, mob: 0735-327335

Kontakt:
Karin Nileskog, kost och utbildningsansvarig ViktVäktarna, mob: 070-5341204.
För bilder kontakta Jeanette Persson, CRM coordinator ViktVäktarna, tel: 040-641 21 13
Filippa Törnwall, pressansvarig ViktVäktarna, mob: 0733-90 64 95.
För bilder, information och recept gå in på www.aretsviktvaktare.se.
För publicering av recept ange ProPoints antal.

Ämnen


WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö