Gå direkt till innehåll
WW ViktVäktarna nylanserar sin låga matkasse

Nyhet -

WW ViktVäktarna nylanserar sin låga matkasse

Efter stor efterfrågan är den tillbaka, WW ViktVäktarnas uppskattade matkasse där alla recept har ett Pointsvärde på max 10*, perfekt för den som vill komma tillbaka till rutinerna efter sommaren och hitta hälsosamma vanor i vardagen.

Med en matkasse från WW ViktVäktarna slipper du fundera på vad du ska äta till middag, samtidigt som du kan vara säker på att maten är god, hälsosam och varierad. Dessutom får du tid över till annat, då de flesta recepten är både enkla och går snabbt att tillaga. Hösten innebär en nystart för många, så därför kommer nylanseringen av låga kassen lägligt.

- Vi har lyssnat på våra medlemmar som tyckte det underlättade att få rätter med lågt antal Points samlade i en matkasse och därför känns det väldigt kul att kunna berätta att låga kassen nu är tillbaka, säger Karin Nileskog, kostexpert på WW ViktVäktarna.

Förutom låga kassen finns även en klassisk, en laktosfri, en snabb och en vegetarisk kasse. Till dessa väljer Karin och hennes team ut goda recept ur WW ViktVäktarnas stora receptbank för att underlätta för alla som vill skapa hälsosamma och sunda matvanor. Middagarna är planerade för att minska svinn, samtidigt som råvarorna är utvalda efter säsong.

- Just nu är det många som strävar efter att komma tillbaka till rutinerna efter en lång och god sommar. Då är våra matkassar, och framförallt den låga kassen, ett fint hjälpmedel för att kickstarta sin hälsoresa och hitta tillbaka till bra vanor i vardagen, säger Karin Nileskog.

  WW ViktVäktarnas matkassar säljs i samarbete City Gross. Information om matkassarna finns här.

  *Hos WW ViktVäktarna har alla livsmedel ett Pointsvärde och alla medlemmar har en pott med Points att fördela på mat och dryck under dagen. Genom att hålla middagsrecepten på max 10 Points lämnas mer utrymme till flexibilitet under resten av dagen.

  Ämnen

  Kontakter

  Karin Nileskog

  Karin Nileskog

  Presskontakt Kost & Utbildningsansvarig Kost & Utbildning 076-7826162

  Om ViktVäktarna

  ViktVäktarna, internationellt kallat WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

  ViktVäktarna
  Hyllie Boulevard 17
  215 32 Malmö
  Sweden