Gå direkt till innehåll

Nyhet -

WW ViktVäktarna introducerar individanpassade planer

För första gången någonsin kommer WW ViktVäktarnas medlemmar att matchas till den plan som passar dem bäst genom att besvara ett frågeformulär. MittWW är baserat på vetenskap och erbjuder tre olika sätt att följa programmet - allt för att underlätta för fler att gå ner i vikt på det sätt som passar dem bäst.

WW ViktVäktarna lanserar nu mittWW, det mest personligt anpassade programmet någonsin. Programmet är baserat på vetenskap och erbjuder mer flexibilitet och frihet är tidigare. Nya medlemmar får besvara ett frågeformulär om matpreferenser, vanor, aktivitet, livsstil och inställning till viktminskning och matchas sedan till den plan som passar dem bäst.

– Som världens ledande viktminskningsprogram och partner inom wellness inspirerar vi till hälsosamma vanor genom livet - och alla är vi olika, säger Ulrika Ennen vd på WW ViktVäktarna. Vi lyssnar kontinuerligt på våra medlemmar och vi vet att många önskar en mer anpassad metod för viktminskning. Det är vetenskapligt bevisat att ett personligt anpassat program leder till större engagemang och fler förändringar av vanor än mer generella program. MittWW gör det möjligt för människor att fortsätta leva på det sätt som passar dem bäst samtidigt som de går ner i vikt. Vi kommer att matcha var och en till den plan som ger dem mest flexibilitet vilket kommer att inge förtroende och bidra till större framgång, fortsätter Ulrika Ennen.

Det nya programmet mittWW erbjuder tre planer som alla är baserade på WW ViktVäktarnas prisbelönta och vetenskapligt dokumenterade viktminskningsprogram som alla bygger på SmartPoint systemet och NollPointsmat.

● Grön guidar användaren till 100+ NollPointsmat och en betydande SmartPointsbudget som kan spenderas på annan mat man gillar.

● Blå är baserad på 200+ NollPointsmat som kan utgöra grunden i måltiderna samt en måttlig SmartPointsbudget. Pågående medlemmar hos WW ViktVäktarna kommer att känna igen denna som WW Flex.

● Lila Innehåller hela 300+ NollPointsmat och en mindre SmartPointsbudget.

En sex månaders klinisk studie av det nya programmet mittWW, genomförd på Medical University of South Carolina’s Weight Management Center, visar att deltagarna upplevde signifikanta fördelar både på och utanför vågen, bland annat:

● 8% viktminskning

● 2% minskning av systoliskt blodtryck

● 24% minskad hungerkänsla

● 7% minskat sug efter sötsaker eller fet mat

Det nya programmet är tillgängligt från och med den 11 november. För mer information om mittWW, besök viktväktarna.se eller ladda ner WW ViktVäktarnas app. 

Relaterat material

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö