Gå direkt till innehåll
WW / WW ViktVäktarna - Bästa metod för viktminskning för tionde året i rad

Nyhet -

WW / WW ViktVäktarna - Bästa metod för viktminskning för tionde året i rad

WW - Weight Watchers Reimagined, WW ViktVäktarna, ett globalt hälsoföretag som är världsledande inom viktminskning, har återigen av hälsoexperter blivit utnämnda till 2020 års bästa viktminskningsmetod av U.S. News & World Report. WW behöll förstaplatsen för “Bästa metod för viktminskning” samt “Bästa kommersiella metod” för tionde året i rad. Dessa fantastiska topplaceringar återspeglar det kliniska studier visat när det gäller programmets effektivitet.

WW fick också höga betyg i kategorierna “Bästa metoden totalt sett”, “Lättaste metoden att följa”, “Bästa metoden för snabb viktminskning” och “Bästa metoden för hälsosamma matvanor”. Alla dessa utnämningar vittnar om att programmet är lätt att leva efter, effektivt och hållbart.

“Vi känner oss otroligt hedrade över att ha tilldelats utmärkelsen Bästa metoden för viktminskning säger Mindy Grossman, President och CEO för WW. Vi kommer att fortsätta vårt engagemang och arbeta för att även framöver vara marknadsledande inom vikthantering samt göra allt vi kan för att påverka världens hälsa genom vetenskapliga studier och teknikbaserade lösningar som passar våra medlemmars liv och som inspirerar till handling och skapar resultat.

Sedan denna rankning av bästa metod lanserades 2010 har WW fortsatt utvecklingen av sitt program och införlivat senaste forskning inom nutrition och beteende, allt för att hjälpa medlemmarna skapa positiva och hållbara vanor i sitt vardagsliv oavsett var på sin resa de befinner sig. För WW är det viktigt att möta människor där de är, och ge medlemmarna möjligheten att följa programmet med hjälp av deras prisbelönta app och även erbjuda workshops ledda av en coach. WW’s tech-team jobbar konstant på att förbättra och förenkla det dagliga användandet av WW appen.

Viljan att hela tiden utveckla programmet ledde fram till lanseringen av mittWW, vilket introducerades i november 2019. Ett program baserat på vetenskap och insikter inom beteende, som samtidigt erbjuder större flexibilitet och frihet än någonsin tidigare, bidrar till att det nu är ännu lättare att gå ner i vikt. Genom ett vetenskapligt framtaget frågeformulär, där medlemmen får besvara ett antal frågor om matpreferenser och livsstil, matchas hen till en av tre olika planer, vilka alla leder till signifikant viktminskning samt minskad hunger och sug.1

U.S. News & World Reports panel av hälsoexperter består av nutritionister, läkare och andra specialister inom områden som diabetes, hjärt- kärlsjukdom, beteende och viktminskning. Metoderna rankades i sju olika kategorier.

Detta årligt återkommande erkännande från högt respekterade hälsoexperter anslutna till U.S. News & World Report’s bästa metoder bevisar enkel fakta: WW fungerar, säger Gary Foster, PhD, Chief Scientific Officer, WW. Vi är ett företag som bygger på vetenskap och att lyssna till våra konsumenter är centralt i allt vi gör. Att bli uppmärksammad och uppskattad på detta sätt känns väldigt glädjande.

För mer information om rankingen besök Best Diets 2020. För mer information om WW ViktVäktarna, besök www.viktvaktarna.se

1Sexmånaders före- och efterstudie med 143 deltagare, genomförd av Patrick O'Neil, PhD, och hans kollegor vid Medical University of South Carolina's Weight Management Center. Studien är finansierad av WW.

Om WW ViktVäktarna WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, tidigare Weight Watchers, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.ViktVäktarna.se

Ämnen

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö