Gå direkt till innehåll
Veronica har gått ner 40 kg med ViktVäktarna och har under hösten blivit utsedd till Halvseklets ViktVäktare.
Veronica har gått ner 40 kg med ViktVäktarna och har under hösten blivit utsedd till Halvseklets ViktVäktare.

Nyhet -

Veronica blev Halvseklets ViktVäktare

1972 kom ViktVäktarna till Sverige och under sina 50 år i Sverige har man hjälpt miljontals människor att gå ner i vikt och skapa hälsosamma vanor. Under jubileumsåret har man valt att lyfta fram sina framgångsrika medlemmar genom att utse Halvseklets ViktVäktare*. När alla rösterna var räknade så stod det klart att Halvseklets ViktVäktare är Veronica, -40 kg, från Vaggeryd!

När Covid bröt ut och högt BMI var en av riskfaktorerna startade Veronica sin hälsoresa. Insikten “Jag vill inte dö” blev ett incitament som skulle förändra hela hennes liv. Då hade hon svårt att knyta skorna utan att bli andfådd och fick ofta pausa i trapporna.Nu, över ett år senare, är Veronica 40 kg lättare. Med detta har hennes livsmotto istället för “Jag vill inte dö” ändrats till “Jag vill leva”. Veronica är piggare och rörligare än någonsin och “tröttdagarna” som tidigare var flera varje vecka är ett minne blott.

- Mina hälsovinster har varit enorma och jag har även njutit av mina delmål som att kunna knyta skorna och få på mig ringarna igen. Nu kan jag springa över en mil - och njuta av det. Numera är jag pigg i både kropp och själ och stark både fysiskt och mentalt, säger Veronica.

Läs hela hennes historia här.

*En stor inspirationskälla är att se hur andra skapat en hälsosam livsstil och därför fick medlemmar själva skicka in sin historia, berätta om de hälsovinster man gjort och hur livet ser ut idag. En jury bestående av Karin Nileskog (kostexpert på ViktVäktarna), Maria Björkholtz (content editor på ViktVäktarna) och Jonas Hallberg (stjärnstylist och ambassadör för ViktVäktarna) utsåg 6 finalister som sedan gick vidare till röstning och som sedan resulterade i att Halvseklets ViktVäktare utsågs.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Kontakter

Karin Nileskog

Karin Nileskog

Presskontakt Kost & Utbildningsansvarig Kost & Utbildning 076-7826162

Relaterat innehåll

Om ViktVäktarna

ViktVäktarna, internationellt kallat WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö
Sweden