Följ WW ViktVäktarna

Har ni kålrot i kakan?

Nyhet   •   Apr 18, 2017 13:10 CEST

I Fika med ViktVäktarna hittar du klassiska småkakor och mjuka kakor, kakor som passar till fikat eller födelsedagen och lättlagade efterrätter som blir den perfekta avslutningen på en god middag - allt på ett lite smartare sätt!

Även de som tänker på sin vikt och vill äta mer hälsosamt kan faktiskt, precis som alla andra, äta gott och ta en fika då och då. Det gör stor skillnad att göra lite smartare val och belöningen blir att vi mår mycket bättre.

-Utmaningen när det gäller kakor, desserter och bakverk är ju mängden fett och socker och precis detta har vi tänkt på i vår nya fikabok. I boken tänker vi nytt och har slängt ner ingredienser som man normalt sätt inte bakar med i smeten. Tro det eller ej, men kålrot och pumpa gör kakorna saftiga och kan därför ersätta fett, helt eller delvis. Vi har dock aldrig gjort avkall på smaken och jag tror att ni, liksom jag, kommer att uppskatta recepten i denna läckra bok, säger Karin Nileskog, kostexpert på ViktVäktarna.

Fika med ViktVäktarna hittar du klassiska småkakor och mjuka kakor, kakor som passar till fikat eller födelsedagen och lättlagade efterrätter som blir den perfekta avslutningen på en god middag - allt på ett lite smartare sätt!