Gå direkt till innehåll
Daniel Paris - ny ambassadör för WW ViktVäktarna
Daniel Paris - ny ambassadör för WW ViktVäktarna

Nyhet -

Daniel Paris, Adam Alsing och Robbie Williams - nya ambassadörer för WW ViktVäktarna

I veckan gick WW ViktVäktarna ut med att popikonen Robbie Willams blir ny global ambassadör. Företaget som under hösten gick ut med en ny identitet, fortsätter sin förflyttning från viktfokus till hälsa i sin helhet.

Williams samarbete med WW Viktväktarna kommer framför allt att handla om hans resa mot en mer hälsosam vardag genom att bland annat sluta röka.

Förutom Robbie Williams kommer man i Sverige att fortsätta sitt samarbete med Adam Alsing som under det senaste året gjort en livsstilsförändring. Det har inneburit att från ha varit i riskzonen för typ 2-diabetes, har Adam idag bra och hälsosamma värden. Utöver Adam så välkomnar man även Daniel Paris som ny ambassadör. För Daniel handlar denna resa om en livsstilsförändring som han hoppas ska hjälpa honom få bukt med en stressig vardag och alla besvär det kan innebära. Detta genom att ge honom verktygen att äta bättre, något som idag har gett honom magbesvär. Genom personlig coaching hoppas Daniel få kunskapen och motivationen till att göra bättre val i vardagen.

- Vi är så glada över att få välkomna Daniel till WW ViktVäktarna, det ska bli väldigt spännande att se hur hans välmående kommer att förändras och hur han kommer att använda de verktyg han får med sig under årets gång. Det är också extra kul att Adam fortsätter sin resa med oss, under årets gång har jag följt Adam och det är väldigt tydligt att han lyckats helt fantastiskt, säger Ulrika Ennen, Marknadsansvarig på WW Viktväktarna.

Ämnen

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö