Gå direkt till innehåll
Bara 1 av 10 svenskar äter hälsosamt - det vill vi ändra på! Träffa WW ViktVäktarna i monter G:07.
Bara 1 av 10 svenskar äter hälsosamt - det vill vi ändra på! Träffa WW ViktVäktarna i monter G:07.

Dags att satsa på Wellness at Work!

Tid 20 Februari 2019 09:00 – 21 Februari 2019 16:00

Plats Kistamässan, monter G:07

Bjuder på bananpannkakor på Personal- & Chefsmässan

Den 20-21 februari kan du besöka WW ViktVäktarnas monter, G07, på Personal- & Chefsmässan i Kista. Här kan du testa vår nya app, prata med våra Wellness Coacher, ta del av recept och smaka på bananpannkakor.

WW ViktVäktarnas företagstjänst Wellness at Work är ett komplement till företagshälsovården. Medarbetarna träffar  regelbundet en Wellness Coach som besöker arbetsplatsen fysiskt eller online och hjälper företaget mot hälsosammare mål.

Ämnen

Kategorier

Relaterat innehåll

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö