Gå direkt till innehåll
WW ViktVäktarna delar ut pris för att bidra till en hälsosammare värld

Blogginlägg -

WW ViktVäktarna delar ut pris för att bidra till en hälsosammare värld

För andra året i rad delar WW ViktVäktarna ut priset Health Impact Award. WW ViktVäktarnas vision är att inspirera till hälsosamma vanor genom hela livet. För individen, familjen, samhället, världen – för alla.

- I enlighet med vår vision vill vi på WW ViktVäktarna bidra till en värld där god hälsa är tillgängligt för alla och därför delar vi ut Health Impact Award, säger Ulrika Ennen, VD på WW ViktVäktarna.

Förra året gick Health Impact Award till Generation Pep som arbetar för att sprida kunskap och skapa engagemang kring barn och ungdomars hälsa. I år är två organisationer, som båda arbetar med att främja kvinnors hälsa, nominerade till priset – Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och 1,6 & 2,6 miljonerklubben.

Vinnaren utses via röstning och WW ViktVäktarna uppmanar nu medlemmar, följare och andra att rösta på den kandidat man vill ska vill ska vinna Health Impact Award 2022 och prissumman på ca 140 000 kr (15 000 USD). Röstningen pågår t o m den 20:e maj och vinnaren presenteras den 8:e juni.

Läs mer och rösta här: https://www.viktvaktarna.se/se/health-impact-award

Ämnen

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö
Sweden