Gå direkt till innehåll
ViktVäktarnas coacher, våra medlemmars Bodyguards

Blogginlägg -

ViktVäktarnas coacher, våra medlemmars Bodyguards

I vårt nya program är det tydligare än någonsin att framgångsrik viktnedgång handlar om att ta hand om HELA kroppen. Mat, motion och motivation. Skaffa dig en Bodyguard hos ViktVäktarna och få personlig hjälp med hela paketet.

PT? Coach? Det är 2016 nu. Tänk nytt! Precis som Bodyguards till andra stjärnor så ser ViktVäktarnas coacher till att våra stjärnor, våra medlemmar, uppnår sina drömmar. De ser till att våra medlemmar tar hand om sina kroppar på bästa sätt. Når sin målvikt. Och mår riktigt bra. Framgångsrik viktnedgång handlar om att ta hand om HELA kroppen – låt våra Bodyguards visa dig hur!

Här ser du en av flera korta filmer vi har tagit fram för att presentera våra Bodyguards. Resten hittar du på ViktVäktarnas YouTube-kanal!

#vvbodyguards #viktväktarna #vvtillsammans

Ämnen

Taggar

Relaterat material

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö