Gå direkt till innehåll
Goda, och smarta, picknickalternativ.
Goda, och smarta, picknickalternativ.

Blogginlägg -

Smartare val på picknicken

Den 22 maj firas picknickens dag och efter den senaste tidens lite kylslagna väder längtar väl de flesta av oss ut i naturen. Dessutom smakar ofta maten så mycket godare när den äts utomhus. Det kan dock vara bra att vara uppmärksam på vad som packas ner i picknickkorgen då mycket av det vi köper färdigt ofta är väldigt energirikt. Det finns alltså all anledning att lägga lite tid och omsorg på picknickmaten. Dessutom är det härligt att kunna njuta av hemlagad mat för att inte tala om hur kul det är att få glädjerop från övriga i picknicksällskapet!

Här kommer några goda och hälsosamma recept som passar fint till picknicken. Dessa är smartare val än det som kanske annars slinker ner i picknickkorgen, t ex baguette med salami och brie, pannkakor med sylt, köpt krämig potatissallad och färdigköpt paj.

Bagels med kallrökt lax

Pannkakor med kalkon och färskost

Lax- och potatissallad med vattenmelon

Oliv och kronärtskockspaj

Ämnen

Presskontakt

Jenny Holmstedt

Presskontakt Marketing & Commercial Director 0704 663 808

Om ViktVäktarna

ViktVäktarna, internationellt kallat WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö
Sweden