Gå direkt till innehåll
Goda, och smarta, picknickalternativ.
Goda, och smarta, picknickalternativ.

Blogginlägg -

Smartare val på picknicken

Den 22 maj firas picknickens dag och efter den senaste tidens lite kylslagna väder längtar väl de flesta av oss ut i naturen. Dessutom smakar ofta maten så mycket godare när den äts utomhus. Det kan dock vara bra att vara uppmärksam på vad som packas ner i picknickkorgen då mycket av det vi köper färdigt ofta är väldigt energirikt. Det finns alltså all anledning att lägga lite tid och omsorg på picknickmaten. Dessutom är det härligt att kunna njuta av hemlagad mat för att inte tala om hur kul det är att få glädjerop från övriga i picknicksällskapet!

Här kommer några goda och hälsosamma recept som passar fint till picknicken. Dessa är smartare val än det som kanske annars slinker ner i picknickkorgen, t ex baguette med salami och brie, pannkakor med sylt, köpt krämig potatissallad och färdigköpt paj.

Bagels med kallrökt lax

Pannkakor med kalkon och färskost

Lax- och potatissallad med vattenmelon

Oliv och kronärtskockspaj

Ämnen

Om WW ViktVäktarna

WW ViktVäktarna, internationellt kallat WW, är ett globalt hälsoföretag och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. Vi inspirerar miljontals människor till hälsosamma vanor i vardagen. Med vår digitala tjänst och genom personliga möten tar WW ViktVäktarnas medlemmar del av en hållbar livsstil och inspireras till god och nyttig mat, lustfyllda aktiviteter och ett sunt tankesätt. Med mer än fem decenniers erfarenhet av att skapa communities och en stark expertis inom beteendevetenskap strävar vi efter att inspirera till god hälsa för alla. För att läsa mer om WW ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

WW ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö