Gå direkt till innehåll
ViktVäktarna vill att alla ska kunna äta gott och hälsosamt trots att tiden är knapp.
ViktVäktarna vill att alla ska kunna äta gott och hälsosamt trots att tiden är knapp.

Blogginlägg -

Ny vardagskokbok snart klar

Under hösten har ViktVäktarnas receptkreatörer låtit spisen gå för högvarv och kokboksredaktionen har jobbat intensivt för att färdigställa en kommande kokbok. Matstylist och fotograf har lagat upp och fotograferat alla nya recept och kokboken kommer finnas i ViktVäktarnas webbshop och hos deras coacher i januari. Kokboken heter Vardagshjältar och lovar att lösa många matkriser för alla som någon gång frågat sig, eller fått frågan, “Vad blir det för mat?” när det börjar närma sig middagsdags.

-Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram nya goda Pointsberäknade recept som läggs in i ViktVäktarnas app. I appen finns över 4000 recept. Under året har vi lagt extra krut på att ta fram recept anpassade för att lösa alla tänkbara matkriser du kan stöta på mellan du slutar jobbet och maten väl står på bordet, den sk. “hell hour”. Dessa nya recept kommer vara exklusiva för kokboken eftersom vi vet att många föredrar att ha recept paketerade i en fin bok och inte bara i appen, säger Rosanna Delling, receptkreatör på ViktVäktarna.

Många hushåll går, i vardagen runt, på ett fåtal rätter och med den här boken hoppas ViktVäktarna att många kan addera minst ett par nya enkla favoriträtter till sin repertoar. Alla vill ju äta gott och hälsosamt trots att tiden och inspirationen kanske inte alltid finns där.

Kokboken passar alla som följer ViktVäktarnas program eller bara vill ge sig själv och familjen god hälsosam mat även en stressad vardagskväll.

För mer info, fler recept och/eller bilder från Vardagshjältar kontakta cecilia.nilsson@viktvaktarna.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Rosanna Delling

Receptkreatör 072-972 99 87

Cecilia Nilsson

Content Operations & Localizations Manager 070-975 94 16

Relaterat innehåll

Om ViktVäktarna

ViktVäktarna, internationellt kallat WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö
Sweden