Gå direkt till innehåll
Popcorn med salt och vinäger är ett perfekt, hälsosammare snack till mellokvällen.
Popcorn med salt och vinäger är ett perfekt, hälsosammare snack till mellokvällen.

Blogginlägg -

Njut av 7 hälsosamma och smarta mellosnacks

Snart är det dags för årets upplaga av Melodifestivalen och hundra tusentals svenskar laddar upp inför en helkväll med glitter, allsång, soffmys och, viktigast av allt, snacks. Det finns flera olika alternativ på lite nyttigare tilltugg till TV-kvällen, som är precis lika goda som de traditionella. Föredrar du salt, sött eller surt?

ViktVäktarna ger dig 7 hälsosamma mellosnacks, för dig som vill äta nyttigt och samtidigt gott. Ett plus i kanten är att de dessutom är enkla att förbereda!

1. Popcorn med salt och vinäger. Trött på de vanliga popcornen som bara smakar salt? Testa denna variant med en klassisk brittisk smaksättning med salt och vinäger.

2. Crudités med broccolidippa. Här är en riktigt smarrig, ganska matig, hummusinspirerad dippa med rostad vitlök och broccoli, kikärter, tahini, citron, och så yoghurt för lite syrlighet.

3. Rotfruktschips. Att göra egna rotfruktschips är både enkelt och otroligt gott!

4. Rostade kikärter med parmesan. Har inte inte testat rostade kikärter förut är det verkligen hög tid nu! De blir otroligt krispiga och goda.

5. Chipotlerostade nötter. Dessa sötstarka rostade nötter med het chipotle, sirap och timjan går inte av för hackor. De är busenkla att göra och känns väldigt lyxiga.

6. Smarta snickers. Vem hade kunnat anat att det skulle vara så enkelt att göra egna snickers? Och att de skulle gå att göra dem både smarta och goda.

7. Fruktfat. Vi vet, frukt är inte godis. Men det är SÅ gott och så otroligt mycket smartare än godis. Gör det ännu lyxigare till mello genom att köpa frukter och bär du vanligtvis inte äter.

Vill du dessutom överraska med en bubblig, frisk och god fördrink? Då rekommenderar vi Prosecco med granatäpple som enkelt går att göra både med eller utan alkohol.

Låt Mellouppladdningen börja, NUUUUU KÖR VI!Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jenny Holmstedt

Presskontakt Marketing & Commercial Director 0704 663 808

Om ViktVäktarna

ViktVäktarna, internationellt kallat WeightWatchers, är ett globalt hälso- och techbolag med människan i centrum och världens ledande kommersiella viktminskningsmetod. I nästan sex decennier har vi inspirerat miljontals människor till hälsosamma vanor. Med hjälp av våra verktyg, expertcoacher och community, följer medlemmarna vårt hållbara, vetenskapligt grundade program fokuserat på viktminskning och inspireras till goda matvanor och ett sunt tankesätt. För att läsa mer om ViktVäktarna och vår syn på en hälsosam livsstil, besök www.viktväktarna.se

ViktVäktarna
Hyllie Boulevard 17
215 32 Malmö
Sweden