Följ WW ViktVäktarna

- ViktVäktarna tar sin framgångsrika metod till Europaparlamentet.

Pressmeddelande   •   Jan 23, 2012 09:00 CET

 

 

 

 

Pressmeddelande 23 januari, Malmö

 

Hälsosam livsstil uppmuntras i Bryssel

Genom att erbjudas möjlighet att hantera sin egen vikt, trots en stressig livsstil, ska människor som arbetar på Europaparlamentet nu få möjlighet att leva som de lär. Ledamöterna i Europaparlamentet arbetar idag med att uppmärksamma det växande problemet med fetma i Europa som eskalerar lavinartat. ViktVäktarna erbjuder nu politikerna att gå på möten hos ViktVäktarna.

Med start den 24 januari kan europaparlamentarikerna gå på möten hos ViktVäktarna för att få hjälp och stöd att leva ett hälsosamt liv. Tjänsten som introduceras i Bryssel har anpassats till europaparlamentarikernas krävande livsstil och kan jämföras med ett liknande initiativ i det brittiska parlamentet, där drygt 100 parlamentsledamöter och intressenter medverkar varje år.

Politikerna erbjuds möjlighet att helt konfidentiellt träffa en personlig konsulent, som är utbildad inom kost, hälsa och motion, en gång i veckan .
– ViktVäktarnas tjänst innebär en möjlighet för europeiska beslutsfattare att föregå med gott exempel och visa att de bryr sig om Europas medborgares hälsa. Första steget här är att börja med att hantera sin egen vikt på ett hälsosamt och hållbart sätt med stöd av en konsulent och veckovis invägning, säger Melanie Stubbing, VD för ViktVäktarna i Europa.

ViktVäktarnas metod visar, genom forskning, på en stabil viktminskning som är hälsosam och effektiv. Genom kostprogrammet ProPoints är det enkelt att hålla koll på vad man kan och får äta samtidigt som antalet ProPoints ger en indikation på när du ätit tillräckligt. En modern onlinetjänst och en app för iPhone/iPad gör det enkelt för alla oavsett livsstil att följa ViktVäktarnas program.

För mer information vänligen kontakta:
Filippa Törnwall, PR-chef ViktVäktarna, mob:0733 906495 eller mail: filippa.tornwall@viktvaktarna.se

 

 

Om ViktVäktarna
I Sverige har närmare 2 miljoner människor minskat sin vikt med hjälp av ViktVäktarna. ViktVäktarna erbjuder en effektiv metod för att uppnå en hållbar viktminskning som innebär att man får äta allt – men inte alltid. ViktVäktarna följer de svenska näringsrekommendationerna. ProPoints® bygger på den senaste vetenskapliga forskningen inom övervikt. ViktVäktarna har cirka 95 000 medlemmar i Sverige och Weight Watchers är världens största viktminskningsorganisation som erbjuder service till  miljoner människor världen över.
Läs mer på: www.viktvaktarna.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.