Följ WW ViktVäktarna

Maria Frid blev Årets ViktVäktare 2012

Pressmeddelande   •   Apr 14, 2012 16:01 CEST

 

 

Pressmeddelande den 14 april 2012

Maria Frid från Öland blev Årets ViktVäktare 2012

– Jag tycker att det har varit en fantastisk resa med ett fantastiskt slutmål, säger den lyckliga vinnaren.

Juryn motivering lät så här: 

Hon började med att sätta sig ned och tänka igenom sin livssituation och framförallt vad hon ville förändra.  Hon lade upp en plan och satte små nåbara mål. Hon accepterade att hon behövde förändra sin livsstil!

– Vi hade tre enormt starka finalister och valet var oerhört svårt. Allting sitter i huvudet och Maria har visat  hur viktigt det är att gå från tanke till handling, säger Blossom Tainton som satt i juryn för Årets ViktVäktare 2012.

Mellan den 5 mars och den 1 april har man kunnat rösta på sin favorit på www.aretsviktvaktare.se.
De tre som kvalificerade sig till finalen i Årets ViktVäktare 2012 i Stockholm var Maria Frid, Öland, Amii Rietz Christensen, Malmö, Sandra Sundberg Göteborg. Juryn bestod av Blossom Tainton Lindquist, träningsexpert, Ida Engström, Årets ViktVäktare 2010 och Shannon Carvell, VD på ViktVäktarna.

Om tävlingen:
Årets ViktVäktare har funnits sedan 1980. Svenska folkets röster tillsammans med juryns bedömning kommer att avgöra vem som blir Årets ViktVäktare 2012. Juryn består av Blossom Tainton Lindquist, träningsexpert, Ida Engström, Årets ViktVäktare 2010 och Shannon Carvell, VD på ViktVäktarna.

Om ViktVäktarna
I Sverige har närmare 2 miljoner människor minskat sin vikt med hjälp av ViktVäktarna. ViktVäktarna erbjuder en effektiv metod för att uppnå en hållbar viktminskning som innebär att man får äta allt – men inte alltid. ViktVäktarna följer de svenska näringsrekommendationerna. ProPoints programmet® bygger på den senaste vetenskapliga forskningen inom övervikt. ViktVäktarna har cirka 95 000 medlemmar i Sverige och Weight Watchers är världens största viktminskningsorganisation som erbjuder service till över 1,2 miljoner människor världen över. Läs mer på: www.viktvaktarna.se

 

Årets ViktVäktare 2012
Maria Frid,  Öland, mob: 0704-9198 86

 

Kontakt:
Filippa Törnwall, pressansvarig ViktVäktarna, mob: 0733-90 64 95.
Karin Nileskog, kost och utbildningsansvarig ViktVäktarna, mob: 0705-34 12 04.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.