Följ WW ViktVäktarna

Lee Sernehov valde bort operation!

Pressmeddelande   •   Mar 10, 2011 12:00 CET

I november 2009 var Lee Sernehov på genomgång för magsäcksoperation. Operationen skulle genomföras i april 2010. Han hade just blivit pappa och bar på 50 kilos övervikt. Ett krav från läkarna var att Lee skulle gå ner tio kilo innan operationen. Idag är Lee 40 kilo lättare utan operation.

På nyårsafton 2009 skrev Lee in sig hos ViktVäktarna i Lomma. Från den dagen har kilona rasat och minus tio kilo blev minus fyrtio kilo. Lee är själv förvånad över hur enkelt det har gått att gå ner.
– Det var oerhört skönt att slippa operationen. Det skulle bli ett väldigt begränsat liv att aldrig mer få äta normala portioner, säger han.

Numera är det Lee som lagar familjens mat. Att dottern Ella får näringsrik, hemlagad mat är en stor bonus. Dessutom har matkontot blivit mycket billigare.
 – Jag tycker det är kul att laga mat. Det var ren slöhet som gjorde mig stor. Tidigare åt vi hämtmat 4-5 gånger i veckan, säger han.

För att ha total koll på vad han stoppar i sig använder han ViktVäktarnas hemsida där han varje morgon knappar in dagens frukost och lunch.
– Jag kan äta vad jag vill, det gäller bara att välja rätt råvaror. Jag är förvånad över hur mycket jag får äta. Internet är en jättebra hjälp, säger han.

Vad är ditt bästa tips för att minska i vikt?
Lee motionerar regelbundet. Minst en timme är han ute och går, 3-6 gånger i veckan. Hans bästa tips stavas planering.
– Köp hem bra mat, ät regelbundet, ha med dig frukt, bli aldrig jättehungrig. Och om du ändå skulle synda, börja om dagen efter!


Kontakt:
Namn & telefon:
Lee Sernehov tfn: 040-28 26 52
Familj: Gift, ettårig dotter.
Startvikt: 128,7 kg
Viktminskning: 40 kilo

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.