Följ WW ViktVäktarna

Ida 21, blev Årets ViktVäktare 2010

Pressmeddelande   •   Sep 27, 2010 13:59 CEST

 

 

 

 

Pressmeddelande den 27 september 2010

En ung tjej som gått från O’boy och mackor till middag och som idag hittat ett sundare sätt att leva blev Årets ViktVäktare 2010. Svenska folket tillsammans med en jury har nu valt ut Årets ViktVäktare för 2010.

– Gud vad kul, jag är helt i chock. Det känns jättebra och som en extra vinst för jobbet jag har lagt ned. Men min nya hälsa är givetvis den största vinsten, säger en överlycklig Ida Engström från Borlänge.

Svenska folkets röster tillsammans med juryns bedömning har nu avgjort vem som blev Årets ViktVäktare 2010. Juryn består av Laila Bagge Wahlgren, programledare, låtskrivare och artist. Christian Johnson, Årets ViktVäktare 2006. Liselotte Stålberg, chefredaktör på MåBra och Karin Nileskog, kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna.

Juryn motivering lät så här: 

Ida har visat att små förändringar kan ge stora resultat. Från mackor och O'boy till regelbundna måltider och motion. Hennes självkänsla har stärkts och hon tycker det är både roligare och lättare att ta kontakt med nya människor. Hon ser sig också som inspiratör för andra, precis som hon en gång blev motiverad på mötena hos ViktVäktarna.

– Det sätt som Ida har förändrat sitt liv, med ganska små medel och dessutom stärkt sin självkänsla, är ett sätt som vi gärna ser att fler unga skulle leva på. Juryn val tillsammans med antalet röster vi fick in gjorde att Ida vann i år, säger ViktVäktarnas kost- och utbildningsansvarig Karin Nileskog.

Läs mer om Ida på www.aretsviktvaktare.se

Om tävlingen:Årets ViktVäktare koras den 27 september och presenteras på www.aretsviktvaktare.se. Vinnaren kommer till Allt för Hälsan mässan i Stockholm för att ta emot sitt pris, en resa för två till New York , som delas ut av Laila Bagge Wahlgren. 

 Årets ViktVäktare 2010

Ida Engström, Borlänge, mob: 070-2764494

Kontakt:
Karin Nileskog, kost och utbildningsansvarig ViktVäktarna, mob: 070-5341204.
För bilder kontakta Jeanette Persson, CRM coordinator ViktVäktarna, tel: 040-641 21 13
Filippa Törnwall, pressansvarig ViktVäktarna, mob: 0733-90 64 95.
För bilder, information och recept gå in på www.aretsviktvaktare.se.
För publicering av recept ange ProPoints antal.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.