Följ WW ViktVäktarna

VIP-grupp lyckas bra med nya ProPoints programmet.

Nyhet   •   Feb 24, 2010 09:35 CET

fr v Anna Adamsson, Susanna Westgren, Laila Bagge, Karin Nileskog, Veronica Lundstedt, Erika Meurlin och Jessica Page.

Tre VIP-möten gick de på tillsammans under november månad, därefter har de valt att fortsätta att gå på vanliga möten, samtidigt som de blivit coachade på distans av ViktVäktarnas kost- och utbildningschef Karin Nileskog. 

– Det är jätteroligt att se hur tjejerna har tagit till sig detta och att det gått ned så fint i vikt. Att de har valt att gå på möten utöver våra träffar gör förutsättningarna att lyckas ännu bättre, säger Karin Nileskog.

Det var under hösten 2009 som Erika Meurlin lockades av möjligheten att gå på möte hos ViktVäktarna tillsammans med Laila Bagge.

– Jag har ett rörligt och stressigt jobb och började känna av smärta i kroppen. Jag kände att det skulle behövas något drastiskt för att jag skulle ta mig samman göra något åt min övervikt. Jag hittade möjligheten att få prova ProPoints programmet på ViktVäktarnas hemsida och var en av dem som kom med.  Att jag kom med såg jag som ett tecken på att det var dags att ta tag i min övervikt, säger Erika.

Erika har gått ner 12 kg och har ungefär tio kilo kvar till sin Målvikt. Hon går nu också på vanliga ViktVäktarmöten.

– Det bästa med det nya programmet är Veckobonusen*. Man har en frihet att leva normalt och behöver inte göra avkall på någonting. Det nya hemsidan är bra Jag har mycket stöd av forumet och använder den digitala checklistan, säger hon.

Trots att gruppdeltagarna är olika i både ålder, yrke och familjesituation har de känt ett oerhört stöd ifrån varandra. Anna Adamsson har gått ned åtta kilo och har sex kilo kvar till Målvikt.

– Jag har fokuserat väldigt mycket på det här från starten och jag mår jättebra. Jag försöker att gå på möte varje vecka. Gruppen har betytt otroligt mycket för mig och det stöd jag får där är ovärderligt. Jag hade aldrig lyckats så här bra utan den här gruppen. Det här är en investering för livet och jag hoppas att bli ViktVäktarkonsulent, så att jag också kan hjälpa andra att må lika bra som jag gör nu, säger Anna Adamsson.

Några av nyheterna med ProPoints programmet:

  • Enkel symbol - hjälp att välja mat som håller dig mätt länge och som är hälsosam.
  • *En veckobonus - en pott med extra ProPoints värden. I ProPoints programmet får man utöver sina dagliga ProPoints värde, en extra veckobonus.
  • All färsk och frusen frukt samt de flesta grönsaker har ProPoints värde 0.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.