Följ WW ViktVäktarna

ViktVäktarna släpper ny kokbok

Nyhet   •   Maj 07, 2010 12:21 CEST

 

ViktVäktarna nya kokbok Familjens Lätta Rätter är fylld av recept för dig som vill gå ner i vikt. Syftet med boken är att man enkelt ska kunna laga god mat som passar alla i familjen.

För att man ska lyckas gå ner i vikt och ändra sina matvanor, måste vardagen fungera. Ett sätt att bättre få ihop vardagen, kan vara att låta barnen vara med och laga mat.
- Involverar man barn i matlagningen så äter de bättre och vågar prova nya rätter. Genom att tidigt låta dem vara med i köket så investerar man i deras framtida matvanor. Samtidigt får man en liten stund tillsammans efter jobbet, säger Karin Nileskog som är kost- och utbildningsansvarig på ViktVäktarna.

 ViktVäktarna har många års erfarenhet av att göra kokböcker.
- Vi märker att många är intresserade av just vardagsmat. Enkla recept, gärna med bild som går fort att tillaga är uppskattat. Och trenden är också sådan att du kan bjuda på vardagsrecepten även på fest, säger Karin Nileskog.

Kontakt:
Karin Nileskog                                           
Kost- och utbildningsansvarig ViktVäktarna,
karin.nileskog@viktvaktarna.se mob: 070-534 12 04

Filippa Törnwall
Pressansvarig, ViktVäktarna
Filippa.tornwall@viktvaktarna.se mob: 0733-90 64 95

 

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.