Följ WW ViktVäktarna

ViktVäktarna hjälper kända bloggare i ny webb-TV-serie

Nyhet   •   Maj 09, 2016 14:52 CEST

Karin ger dig kollen

I webb-TV serien ”Karin ger dig kollen” träffar kostexperten Karin Nileskog olika kända bloggare och hjälper dem nå långsiktig hälsa genom att äta rätt. Serien är en del av lanseringen kring nya ViktVäktarna som fokuserar mer på hälsa och livsstil än enbart viktminskning. Först ut var Metro Mode-bloggaren och designern Andrea Brodin följt av mamma-bloggaren Jessica Lagergren och slutligen programledaren Tilde Fröling.

Nya ViktVäktarna fokuserar mer på hälsa och livsstil än enbart viktminskning – och med det hårdnar reglerna för socker och mättat fett. Man lägger även betydligt större vikt på motion och inre välmående än tidigare. För att lansera den nya profilieringen har man – förutom reklam i TV och media – gjort en webb TV-serie till ViktVäktarnas YouTube-sida.

I varje avsnitt träffar Karin Nileskog, ViktVäktarnas kostexpert sedan 20 år tillbaka, en bloggare som av någon anledning behöver hjälp att se över sina matvanor. Bloggaren har under en veckas tid fört matdagbok som sedan analyseras och modifieras.

- Med den här satsningen vill vi förändra bilden av oss som ett företag som enbart verkar inom viktminskning. I ”Karin ger dig kollen” har några av bloggarna inte just vikten som problem utan de har andra utmaningar vad gäller sin kost. Det nya ViktVäktarna har ett betydligt mer holistiskt hälsotänk, säger Ulrika Ennen, marknadsdirektör på ViktVäktarna.

I första avsnittet av ”Karin ger dig kollen” träffar Karin Nilskog Andrea Brodin som skriver bloggen ”Mellan damm och glam”. Andrea har nyligen blivit vegetarian och är orolig att hon inte får i sig tillräckligt med näring. Avsnittet går att se här:

https://www.youtube.com/watch?v=mGSwJLj-ihE&feature=youtu.be

I andra avsnittet möter Karin mammabloggaren Jessica Lagergren, som redan lyckats gå ner hela 16 kilo men som behöver hjälp att komma i mål – och det rätta tänket för att hålla sin nya vikt livet ut. Avsnittet går att se här:

https://www.youtube.com/watch?v=E4oVEJ652GQ

I det tredje och sista avsnittet möter Karin programledaren Tilde Fröling, en självutnämnd sockertorsk som ofta hoppar över lunchen. Avsnittet går att se här:

https://www.youtube.com/watch?v=FGT5WBN0UeI&feature=youtu.be

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.