Följ WW ViktVäktarna

Vardagskock i final

Nyhet   •   Jan 19, 2011 09:13 CET

 

Marija Pertot från Saltsjö-Boo i Stockholm har blivit en av finalisterna till tävlingen Bästa Vardagskocken hos ViktVäktarna.

I december utlyste ViktVäktarna tävlingen Bästa Vardagskocken. Finalisterna i tävlingen fick utmaningen att laga ett hälsosamt vardagsrecept, under pågående filminspelning, att bjuda Laila Bagge Wahlgren och ViktVäktarnas kost och utbildningschef Karin Nileskog på.

Filmen kommer att visas på ViktVäktarnas hemsida och YouTube, där man också kommer att kunna rösta på sin favorit vardagskock. Vinnaren blir den som får flest röster av folket.

Marija Pertot var en av de tre finalister som i månadags fick chansen att laga sin rätt tillsammans med Laila Bagge Wahlgren och ViktVäktarnas kost- och utbildningsansvarig, Karin Nileskog.
– Jag skickade in ett recept som är enkelt att laga, gott och nyttigt och som funkar när man kommer hem sent och vill ha maten klar snabbt, berättar hon.

Maria jobbar ibland sena kvällar vilket gör att hon uppskattar recept som går snabbt att slänga ihop eftersom hon vill gå ned att par kilo i vikt så vill hon dessutom att maten hon äter ska vara hälsosam.
– Jag tyckte att det gick bra. Laila kom och hjälpte till så det gick lättare än vanligt. Men som sagt det är ju två tävlande till så jag har ingen aning om hur det kommer att gå för mig, säger hon.

I mitten av februari kan du rösta på Bästa Vardagskocken ViktVäktarnas hemsida.
De 3 finalisterna kommer att laga och presentera sin middag på en film. Filmen kommer att visas på ViktVäktarnas hemsida och YouTube, där man också kommer att kunna rösta på sin favorit vardagskock och inspireras av recepten. Vinnaren blir den som får flest röster.

Kontakt:
Filippa Törnwall, pressansvarig ViktVäktarna, mob: 0733-90 64 95.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.