Följ WW ViktVäktarna

Susanna i mål!

Nyhet   •   Okt 22, 2010 10:37 CEST

Nyhet: 21 oktober 2010

Susanna Westgren är en av de första som provade ViktVäktarnas nya ProPoints® program. Den 4 november började hennes viktminskningsresa tillsammans med några andra tjejer som också blivit utvalda att testa nyheten. Nu har hon gått ned 18, 2 kilo och har nått sin önskevikt.

För ett år sedan kom Susanna tillbaka till Sverige efter 1½ års vistelse i Kenya, Afrika. När hon kom hem stod hon inför en del utmaningar, hon hade inget jobb, ingen lägenhet och kilona hade lagts på och hon hade gått upp i vikt. Första dagen hon kom hem gick hon in på ViktVäktarnas hemsida.
- Jag sökte mig till testgruppen som fick prova ViktVäktarnas nya program först i Sverige. Och när jag kom med i den så fick jag ju en rejäl skjuts att ta tag i min övervikt, säger hon.

Med i testgruppen fanns Laila Bagge och ViktVäktarnas kost- och utbildningschef Karin Nileskog.
- Karin har varit ett enormt stöd för mig genom hela min resa. Men de andra tjejerna i gruppen har också varit väldigt peppande, säger hon.

Tre möten tillsammans hade gruppen tillsammans med Karin Nileskog på ViktVäktarna. Därefter har Susanna gått fortsatt att gå på möten själv.
- Allting har gått så bra sedan jag kom hem, jag har haft flow hela tiden. Jag fick jobb, lägenhet och nu har jag lyckts att nå min önskevikt också, säger hon.

För Susannas del handlade det framförallt om att få rutin på sin vardag och få koll på vad man äter.
- Tidigare kunde jag slentrianmässigt stoppa saker i munnen. Som nu när jag är på konferens då undviker jag småkakorna men jag unnar mig någonting sött som jag är sugen på. Det kan vara en bit choklad på kvällen, säger hon.

Susanna tycker att viktminskningen har gått bra. Och den har fått ta nästan ett år. Så bra att hon bland annat blivit bloggare på ViktVäktarnas hemsida.

Hennes bästa tips för den som vill gå ned i vikt är:

  • äta regelbundet
  • röra på sig
  • inga förbud

Ur ProPointsprogrammet:

  • Enkel symbol - hjälp att välja mat som håller dig mätt länge och som är hälsosam.
  • *En veckobonus - en pott med extra ProPoints värden. I ProPoints programmet får man utöver sina dagliga ProPoints värde, en extra veckobonus.
  • All färsk och frusen frukt samt de flesta grönsaker har ProPoints värde 0.

För kontakt med Susanna:

Susanna Westgren mob:0737-62 09 82

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.