Följ WW ViktVäktarna

Mikaela minskade sex kilo med ViktVäktarna i TV.

Nyhet   •   Dec 01, 2009 13:58 CET

Mikaelas viktuppgång satte fart då hon för ett antal år sedan slutade att spela handboll på grund av en idrottsskada. För cirka ett år sedan gick hon ned 16 kilo med ViktVäktarna och valde därefter att stanna på den vikten.

– Tv-sändningen blev kniven på strupen för mig. Jag var ju tvungen att skärpa mig både för mig själv men även för alla andra viktväktare som kämpar därute. Mitt mål är att ha gått ned ytterligare tio kilo till februari.

Hur har det varit att gå ned i vikt och bli TV- stjärna samtidigt?

– Det har varit jättekul. Det har enbart varit positivt. Familj och vänner har stöttat. Många gamla klasskamrater har mejlat mig och en hel del nya har tagit kontakt med mig på Facebook.

Vad har varit svårast?

– För mig är hösten alltid svår. Jag kommer in i ett ekorrhjul och matfantasin brister. Viktväktarna har inspirerat till planering och goda enkla vardagsrecept. På samma sätt är det med träningen.  Jag tränar handboll tre gången i veckan och då är det bra om man har förberett för vad man ska äta efter träningen. Så mycket handlar om planering, att ha bra råvaror hemma och det har jag fått mycket inspiration till nu.

Karin Nileskog är kost och utbildningsansvarig på ViktVäktarna:

- Vi på ViktVäktarna är väldigt nöjda med Mikaela och hennes resultat och framförallt på vilket sätt hon har gått ned. Hon har haft en jämn och stabil viktminskning under alla veckor som denna utmaning har pågått vilket kommer att hjälpa henne att nå sitt mål på ett hälsosamt sätt, säger Karin Nileskog.

Mikaelas tips för en lyckad viktminskning.

 • Prioritera och tro på dig själv.
 • Planera kosten så gott det går.
 • Våga unna dig saker - det behöver inte vara godis det kan vara en godare måltid.
 • Kontakt:

  Mikaela Sommarhed, mob: 070-28 31 110

   

  Kommentarer (0)

  Lägg till kommentar

  Kommentera

  Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.