Följ WW ViktVäktarna

Egna favoriträtten i alla frysdiskar!

Nyhet   •   Aug 31, 2010 12:47 CEST

 

Ta favoriträtten och låt den tävla om att bli en ny WeightWatchers rätt i årets recepttävling. Alla typer av recept och beskrivningar är välkomna. Det vinnande bidraget lanseras i svenska frysdiskar under 2011. Priset delas ut av Laila Bagge under Allt för Hälsan-mässan den 12-14 november och är förutom stor ära en weekend på Hasseluddens japanska spa i Stockholm för två personer.

 – Nu kan konsumenterna vara med och mer konkret påverka och utveckla vårt sortiment. Det ska bli spännande att se vilka rätter de vill se i frysdiskarna framöver. Juryn är öppen för alla typer av recept och beskrivningar. Ett tips är att smaken kommer att spela en stor och avgörande roll, säger Åsa Bolltoft, Senior Brand Manager, WeightWatchers.

 WeightWatchers och ViktVäktarna gemensamma recepttävling ger konsumenterna möjlighet att vara med och påverka rätterna i frysdisken. Recepten bearbetas lokalt och anpassas för att säkerställa produktion samt ProPoints® beräknas enligt ViktVäktarnas program1.


Vinsten värd 10 000 kronor
Vinnaren får inte bara äran att få sin favoriträtt producerad
och distribuerad i svenska livsmedelsbutiker utan också en
spaweekend, på Yasuragi Hasseludden i Stockholm inklusive
resa för två personer. 2:a-10:e pris: 10 färdiga rätter från
WeightWatchers.

 

Laila Bagge i juryn

Juryn består av Laila Bagge och representanter från WeightWatchers och ViktVäktarna. Receptförslagen mejlas till recept@viktvaktarna.se senast 2010-10-17. Den vinnande
rätten kommer att finnas i livsmedelsbutikerna 8-12 månader senare.
Läs även mer på www.heinz.se/weightwatchers.1ProPoints® programmet från ViktVäktarna baseras på senaste forskningsrön och tar hänsyn till hur kroppen bearbetar olika näringsämnen. Programmet vilar på en formel som tar hänsyn till varifrån energin kommer. Alla livsmedel får ett ProPoints värde baserat på energin från protein, kolhydrater, fibrer och fett. Ju högre andel protein och/eller fibrer ett livsmedel innehåller desto bättre mättar det och det är även protein- och fiberrika livsmedel som får de mest gynnsamma ProPoints värdena. 

 

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Åsa Bolltoft
, Senior Brand Manager. Tel: 042-38 86 95.
E-post:asa.bolltoft@nl.hjheinz.com. Se även www.heinz.se/weightwatchers